Club Esportiu Rocabruna Temporada 2015-2016

Gimnàstica Rítmica

Aquest curs hem iniciat l’activitat de gimnàstica rítmica, on han participat 12 noies d’edats compresesentre els 5 i els 12 anys.

Per ser el primer any l’experiència es força positiva on destaca l’exhibició al Pavelló Olímpic de Reus.

De cara al proper curs la nostra fita serà consolidar el grup i augmentar les hores d’entrenament. Aquesta temporada s’ha dut a terme els dilluns de 17.00 a 18.30h, i participar en les competicions que estiguin al nostre  abast.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Patinatge

En la secció de patinatge del CE Rocabruna durant  aquest curs han participat 36 patinadores d’entre 4 i 12 anys dels municipis de Les Borges del Camp, Maspujols, Riudoms i Reus. L’activitat es realitza els dimecres i divendres.

 

Com a novetat aquest any, 6 patinadores  han competit a les Fases Comarcals, en la modalitat d’individual. Totes han fet una gran tasca, i cal destacar que una d’elles ha quedat en tercera posició.

 

 

 

 

 

 

 

 

Minibàsquet i bàsquet

Aquesta temporada hem format 6 grups en competició:

– Els prebenjamins i benjamins

Format per nois i noies de 1r, 2n 3r i 4t de primària, amb un magnífic resultat en la lliga, ja que han quedat primers  del nostre grup, sense perdre cap partit en tota la temporada.

 

– l’Aleví masculí,

Integrat per nois de 5è i 6è, 1rs i campions del seu grup, campions de les 24 hores de l Joan rebull i subcampions dels Trofeus de Reus Deportiu i del CB Valls.

 

 

 

– Aleví femení

Format per noies de 5è i 6è, espectacular la temporada d’elles, subcampiones del Baix Camp i 4ts de les Fases Territorials de Tarragona, hem fet una pinya amb aquestes noies.

Cal destacarel reconeixement obtingut amb aquest equip, el premi als valors targeta verda, camp de Tarragona 2016, com a recompensa al treball que el nostre club des del seu inici sempre ha fomentat, el joc net, companyerisme, el respecte, treball en equip dins de l’àmbit esportiu, en aquest cas, en el bàsquet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– Infantil femení

Grup integrat per noies de 1r, 2n i 3r d’ESO, temporada d’aprenentatge al competir amb clubs ja consolidats de tota la província, l’any vinent més i millor.

 

 

– Infantil masculí

Equip format per nois de 1r , 2n i 3r d’ESO, gran temporada la feta per aquest gran grup, quedant campions del grup territorial de Tarragona.

 

 

 

 

 

– Sènior masculí

Primera temporada que hem pogut formar un grup gran,  quedant tercers del grup territorial i amb l’esperança de millorar en properes temporades

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *