Els gegants viatgen a Manacor

Aquest any el Serè i la Marinada compleixen 30 anys, i que van començar a ballar per pobles i ciutats.

El passat 3 de juny vam embarcar el Serè, la Marinada, el Tomeu, la vaca Marcelina i tota la seva colla formada dels més petits fins als més grans a compartir un cap de setmana diferent a Ses Illes de Mallorca.

El dissabte 4, vam fer una ruta turística pel centre de la vila per a conèixer la ciutat que ens acolliria durant aquell cap de setmana.

A la tarda vam participar en la cercavila juntament amb 12 colles més i 31 figures acompanyant els gegants de Manacor, a la trobada de Fires i Festes.

El diumenge 5, vam fer una interessant visita a les Coves dels Hams, seguidament vam anar a veure les platges de la Cala Mendia de Porto Cristo. Després d’un bon dinar, amb un sol radiant vam participar també de la desfilada de Carrosses i Comparses en la qual vam xalar moltíssim gràcies a la rebuda i a l’èxit de tot el públic que ens va seguir i ens van fer sentir molt a gust i motivats a seguir endavant desprenent la nostra música i balls.

Durant el cap de setmana ens van acollir a l’escola, la qual vam compartir amb la colla de Sarrià com a invitats d’agrupacions de fora. Això ens va fer créixer com a colla i ens va fer viure una nova experiència que serà inoblidable.

Aquest any per la festa major podrem gaudir plegats d’una nova colla, la de Manacor. Els convidarem i els acollirem durant alguns dies de la Festa Major del nostre poble.

Colla gegantera i grallera de Les Borges del Camp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *