Trobada anual del companys de 1949

El passat dia 4 de juny, els companys que vàrem néixer l’any 1949, férem la trobada anual, és una diada que ens serveix si més no, per enfortir els lligams d’amistat i bona convivència entre unes persones que tenim la coincidència d’haver nascut en la mateixa anyada.

Com cada any, els organitzadors intentem que sigui una estona en que la relació i el bon rotllo, sigui el predominant a la festa, i juntament amb les
nostres parelles puguem passar una bona estona, parlant de les nostres inquietuds, que en el llarg del temps que fa que ens trobem, han anat canviant, com ha canviat la situació de les nostres vides, potser ja actualment una mica més reposades després de passar ja a unes activitats més familiars i de relació social, i menys professionals.

La trobada consistí en un sopar que ens serví esplèndidament el Ricard Mena, amenitzat amb música en directe, acabant com sempre amb una estona de ball.

És una trobada que tots esperem cada any i que a l’acabar-la tots ja ens acomiadem amb la intenció de continuar-la l’any vinent.

Anton Vilà Pàmies

Save

One thought on “Trobada anual del companys de 1949

 • 3 de novembre de 2016 at 15:42
  Permalink

  Hola, això és un comentari.
  Per començar a moderar, editar i suprimir comentaris, visiteu la pantalla dels comentaris al tauler.
  Els avatars dels comentaris venen des del Gravatar.

  Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *